söndag 20 september 2015

Matkällare

En sak jag bara älskar med vårt hus är matkällaren som följde med husköpet.. Och med alla äppel träd som följde med huset så kommer det bli ett utmärkt ställe att förvara både saft och sylter på. Som om det inte vore nog så har vi även en riktig guldgruva på andra sidan av den stora vägen. Där kan man hitta vild vuxna hallonbuskar, blåbär och lingon! Så självklart är det bara ett måste att få ordning på matkällaren så man kan få bra förvaring till allt gott man kommer kunna göra själv.. 

Just nu så lägger vi stor fokus på att spara då vi har 2 st badrum som är i akut behov av renovering.. Så just nu försöker vi göra en massa saker som inte kostar så mycket. Så vad passar då bättre än att börja rensa ut allt som behöver rensas, och tro mig, det finns en hel del! Tyvärr fick jag inga före bilder men jg kn säga att det är tomt på detta lilla utrymme nu om man jämför med tidigare..






Alla väggar ska putsas, vi ska lägga kakel på golvet, taket ska läggas om, alla snickerier utvändigt ska målas och det skulle verkligen behövas en ny förrådsdörr! Tack och lov så var de tidigare ägarna så snälla så dom har lämnat flera pallar med taktegel kvar på tomten så taket kommer vi kunna lägga om utan att det kommer att kosta oss nått.. Dock kommer vi få lov att köpa ny papp till taket men det är ingen jätte utgift om man jämför med vad det kunde ha kostat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett härligt spår efter dig ♥