tisdag 22 september 2015

Trädgårdsarbete i all ära

Det finns nog få saker som är så avkopplande som att arbeta i trädgården.. När vi flyttade in i huset så var tomten rätt eftersatt och även om vi har hunnit med en hel del så har vi en lång väg kvar innan den blir allt jag vill att den ska vara. Här kommer lite före och efter bilder på vad vi hunnit med under denna regniga sommar..


Den stora sten högen är nu borta och det gamla äppelträdet hade helt klart sett bättre dagar! Och när vi väl bestämde oss för att ta ner det så fick vi se att det var helt ruttet invändigt så det var nog bara en tidsfråga innan det hade dött.. 





Dom 4 extremt stora och vanskötta syrenbuskarna tog vi ner och det gamla trädet som lutade ut över vägen fick också åka.. Så just nu ser det väldigt tomt ut men det finns en plan och det kommer bli tok bra när vi är klara! Min extremt duktiga man klippte även ner buskarna som förhoppningsvis blir lite tätare till nästa år. Dom var ju så himla glesa ner till men hade en jätte stor fin krona.. Till nästa år ska vi även bygga en liten pergola med hammock mitt i rundeln där barnens studsmatta står idag, där äppelträdet stod förut ska det upp ett staket och så ska planket ner. Där ska det även upp en trappa så man kan gå runt huset åt det hållet samt en grind så det ser lite mer ombonat ut.. 


Min man lyckades även få klart stenmuren som tidigare ägare började på med för ca 6 år sen.. Ja, planerna är många så det är ju tur att vi har många somrar på oss! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett härligt spår efter dig ♥